Žur za najstnike

Tudi najstniki si želijo zabave, vendar težko najdejo primeren kraj.

 

Posebej za najstnike oddajamo prostor in prirejamo animacijo prilagojeno njihovi starosti. Disco luči, glasba bo njihovih željah in še in še. 

  1. Najem prostora

  2. Vabila 

  3. Okrasitev prostora 

  4. Hrana 

  5. Zabava 

 

NAJEM PROSTORA

Prostor zabave je zelo pomemben. Primerna lokacija ima velik vpliv na uspešno izvedeno zabavo. Nemalokrat se zabave odvijajo na domu, vse večkrat pa se v ta namen najame prostor. Najem ima veliko prednosti. Prostor je predhodno okrašen in pripravljen na odlično zabavo! Pri najemu prostora vam ni potrebno skrbeti za čiščenje prostora po zabavi, saj je za vse poskrbljeno.

VABILA

Personalizirana vabila, pošljemo po elektronski pošti ob rezervaciji zabave.

OKRASITEV

Prostor okrasimo v skladu z vašimi željami. 

 

HRANA

Običajna pogostitev je hladna hrana v obliki bifeja, prigrizki, sladice in pijača. Za hrano lahko poskrbite sami, ali vaše želje zaupate nam.

 

ZABAVA

Bistvo vsakega rojstnega dne pa je seveda odlična zabava. In prav v temu smo specialisti! Rojstni dan lahko izvedemo na točno določeno temo, teme pa se lahko med seboj tudi prepletajo, da tako poskrbimo maksimalno zabavo za vse povabljence.

– Disco karaoke: Disco luči, reflektorji in praznično okrašena dvorana pričarajo odlično vzdušje. Otroci se preoblečejo v najljubše pevce in zapojejo na popularne pesmi.

– LATINO ima talent: Izberimo najbolj talentiranega pevca ali plesalca, še prej pa se naličimo in oblečemo v želen kostum.

– Mixer zabava: Raznovrstne igre prilagojene starosti, petje, plesanje – miks po želji slavljenca.

- NEON zabava :D