Otroški rojstni dan

Otroški rojstni dan je najlepši dan v letu, katerega se veseli vsak otrok!

Z odlično zabavo, dobro družbo in odlično hrano, poskrbimo, da bo ta dan nepozaben.

Otroški rojstni dan je najlepši dan v letu, katerega se veseli vsak otrok! V plesni šoli Latino oddajamo prostor za otroške rojstne dneve. Na voljo sta dve dvorani. Prva, večja dvorana je namenjena številnim aktivnim igram, druga dvorana pa je preurejena v igralnico, kjer se lahko zabavajo tudi najmanjši otroci. Ponujamo vam igrala, bralni kotiček in številne pripomočke za umetniško ustvarjanje. Prostor najamete na uro, cena ni odvisna od števila slavljencev.​

  1. Najem prostora (Najem na uro)

  2. Vabila (Personalizirana vabila, pošljemo po elektronski pošti ob rezervaciji zabave)

  3. Okrasitev prostora (Prostor okrasimo v skladu z vašimi željami)

  4. Hrana (hladna hrana v obliki bifeja, prigrizki, sladice in pijača. Za hrano lahko poskrbite sami, ali vaše želje zaupate nam)

  5. Vodena zabava

  6. Poslikava 

NAJEM PROSTORA

Prostor zabave je zelo pomemben. Primerna lokacija ima velik vpliv na uspešno izvedeno zabavo. Nemalokrat se zabave odvijajo na domu, vse večkrat pa se v ta namen najame prostor. Najem ima veliko prednosti. Prostor je predhodno okrašen in pripravljen na odlično zabavo! Pri najemu prostora vam ni potrebno skrbeti za čiščenje prostora po zabavi, saj je za vse poskrbljeno.

VABILA

Personalizirana vabila, pošljemo po elektronski pošti ob rezervaciji zabave.

OKRASITEV

Prostor okrasimo v skladu z vašimi željami. 

 

HRANA

Običajna pogostitev je hladna hrana v obliki bifeja, prigrizki, sladice in pijača. Za hrano lahko poskrbite sami, ali vaše želje zaupate nam.

 

ZABAVA

Ponujamo animacijo na številne različne tematike, teme se lahko med seboj tudi prepletajo, prilagodimo pa se starosti in željam slavljenca

Bistvo vsakega rojstnega dne je odlična zabava. In prav v temu smo specialisti! Rojstni dan lahko izvedemo na točno določeno temo, teme pa se lahko med seboj tudi prepletajo, da tako poskrbimo maksimalno zabavo za vse povabljence.

SOY LUNA

STAR WARS

MODNA REVIJA

NEON ZABAVA

PLES V MASKAH

ŠPORTNA ZABAVA

PIŽAMA PARTY

HELLO KITTY ZABAVA

LATINOzabave

latino.zabave@siol.net    041 728 703

  • Facebook - White Circle