Baby Shower

Zabave ob rojstvu otroka imajo dolgo zgodovino. Segajo v leto 1800, ko so pripravili čajanko, na kateri so bile prisotne le najbližje prijateljice in sorodnice. Ta tradicija se ohranja še danes. Z zabavo tako zaželimo dobrodošlico novemu družinskemu članu.

"BABY SHOWER" v slovenščini ni dobil primernega prevoda, zato se največkrat uporablja izraz ‘zabava ob rojstvu otroka’. Angleško govoreče okolje uporablja izraz ‘shower’ (tuširanje, prhanje), ker naj bi se takrat bodočo mamico obilno zalilo oziroma zasipalo z ljubeznijo in darili.

Kako organizirati baby shower?

Zabavo običajno organizira najboljša prijateljica ali pa eden od bližnjih družinskih članov. Nemalokrat se jo loti celo bodoča mamica sama. Organizacija zahteva kar nekaj časa in dela, zato tukaj na pomoč priskočimo mi!

  1. Najem prostora

  2. Vabila 

  3. Okrasitev prostora 

  4. Hrana 

  5. Zabava 

NAJEM PROSTORA

Prostor zabave je zelo pomemben. Primerna lokacija ima velik vpliv na uspešno izvedeno zabavo. Nemalokrat se zabave odvijajo na domu, vse večkrat pa se v ta namen najame prostor. Najem ima veliko prednosti. Prostor je predhodno okrašen in pripravljen na odlično zabavo! Baby shower po navadi traja nekaj ur, kar lahko nosečnico precej utrudi. Pri najemu prostora vam ni potrebno skrbeti za čiščenje prostora po zabavi, saj je za vse poskrbljeno.

VABILA

Personalizirana vabila, pošljemo po elektronski pošti ob rezervaciji zabave.

OKRASITEV

Prostor okrasimo v skladu z vašimi željami. 

 

HRANA

Običajna pogostitev na Baby showerjih je hladna hrana v obliki bifeja, prigrizki, sladice in pijača. Za hrano lahko poskrbite sami, ali vaše želje zaupate nam.

 

ZABAVA

Zato smo se vendar zbrali! Da zažuramo in zaželimo dobrodošlico novemu družinskemu članu! Za igre lahko poskrbijo tako mamice, kot tudi prijateljice bodoče mamice. Seveda, pa vam lahko tudi tu na pomoč priskočimo mi. Lahko vam pomagamo s seznamom iger, ali poskrbimo za vodeno izvajanje iger ter organizacijo celotne zabave.